MENU

PROFIL

Kapela na narozeniny

Good Times big band je mladá kapela z jižních Čech, která díky svým skvělým hudebníkům a charismatickým zpěvákům vytvoří na každé akci jedinečnou atmosféru. Náš big band se skvěle orientuje jak v orchestrálních skladbách či rock’n’rollu, tak i ve známých hitech od skupin jako The Beatles, ABBA, Beach Boys nebo Queen – můžeme tedy splnit hudební přání téměř každému bez rozdílu věku! Good Times big band tvoří šestnáct zapálených hudebníků, kteří pro vaši akci pečlivě vybírají z pestrého hudebního repertoáru, jenž tvoří bezmála dvě stě skladeb. Pokud máte zájem procvičit si tance naučené v tanečních – jive, cha chu, waltz, tango – nebo holdujete tradiční polce či valčíku, a nebo se chcete jen pohupovat v rytmu blues či si spolu s námi zazpívat třeba nesmrtelnou skladbu Eye Of Tiger z filmu Rocky, nic z toho pro vás s naší kapelou nebude problém! Naše kapela má bohaté zkušenosti s hraním na maturitních plesech, svatbách, firemních večírcích a dalších společenských akcích a ví, jak takovouto akci udělat výjimečnou a zajímavou. Budeme se těšit na spolupráci!

PŮVODNÍ CENA: 53 544 KČ

CENA: 35 700 KČ ZA 7 HODIN

Hudební žánry 70/80 LÉTA, ČR/SK HITY, DECHOVÁ HUDBA, DISCO, JAZZ, MULTIŽÁNROVÁ KAPELA, POP, ROCK, SWING, WORLD MUSIC
Hudební nástroje BASKYTARA, BICÍ, KLARINET, KLAVÍR, KLÁVESY, KYTARA ELEKTRICKÁ, SAXOFON, TROMBÓN, TRUMPETA, TUBA
Počet členů kapely 16
Zpěv ČESKY, ANGLICKY, SLOVENSKY, ŠPANĚLSKY
Karaoke NE
Moderování ANO
Produkce NE
Světelná technika NE
Speciální technika
Web www.gtbigband.cz
Email [email protected]
Telefon +420420774060191
Hodnocení
Ev. číslo 17691
PRAXE 14 let
ZAMĚŘENÍ svatby, narozeniny, firemní akce, festivaly, koncerty, zábavy, plesy, městské akce
Web www.gtbigband.cz
Email [email protected]
Telefon +420420774060191
Ev. číslo 17691

MP3 UKÁZKY

REFERENCE

Myslím, že mluvím za celou YMCA Jindřichův Hradec, když řeknu, že jsme si snad ani nemohli zvolit lepší volbu, než právě Good Times big band.

Díky Vám se Ples města Milevska 2020 vydařil na výbornou, měl úžasnou atmosféru, lidé se skvěle bavili a kladné ohlasy z řad veřejnosti jsou jasným důkazem, že všichni byli spokojení! Děkujeme a těšíme se na příště :-)

V sále nezůstala jediná noha sedět, jelikož kapela rozjela takovou parádu, že by byl snad hřích nepřipojit se na taneční parket. Skvělá komunikace a domluva k tomu všemu je třešničkou na dortu.

VIDEO UKÁZKY

FOTOGRAFIE