MENU

Představujeme Vám Natálií Marií Ernestovou - Kosmetička, vizážistka a braiderka

Profesionální vizážistice se věnuji od roku 2016, kdy jsem začínala česat své kamarádky a všechny dlouhovlásky v mém okolí. Neustále jsem zkoušela nové typy účesů a copů. Sama sobě jsem byla malířským plátnem i česací hlavou zároveň. Počet zákaznic narůstal a mě začínalo lákat rozšířit své služby i o líčení, a tak jsem navštívila svůj první kurz v Makeup Institute Prague – Svatební kurz líčení. A při cestě domů s certifikátem v ruce mi došlo, že to určitě nebyl můj poslední kurz.
Následně jsem navštívila vlasový kurz u Barbory Zegzulkové, vlasový i makeup kurz u Ludmily Škvorové a Masterclass Lili Buiové a Ludmily Škvorové.
Mimo vlasové a make-up kurzy jsem navštívila i řadu jiných. Kurz Trvalá na řasy a barvení řas v Beauty Storu, kurz prodlužování řas u Glamour Lashes, nehtařský kurz a v neposlední řadě braiderský kurz u Terezy Suda. K mým posledním kurzům se řadí rekvalifikační kurz v oboru Kosmetika, který jsem úspěšně absolvovala v roce 2019.
Beauty salon Natalli
Pracuji se světovými značkami, mezi které se řadí Mac, Huda Beauty, Danessa Myricks, BPerfect, Nyx cosmetics, Zoeva, Tarte a vlasové kosmetika od Schwarzkopf – Osis. Při kosmetických ošetřeních pracuji výhradně se značkou Thalion.
Své služby nabízím všem dívkám a ženám, které chtějí za pomoci profesionálních technik podtrhnout svoji krásu. Vaše spokojenost a Váš úsměv je pro mě na prvním místě.

Natálie Marie Ernestová
Tel.: 604535166
E-mail.: [email protected]
Web: www.beautysalonnatalli.cz
Beauty salon Natalli